Llorenç Sotorres, al capdavant de la direcció estratègica d’Economia i Finances

Llorenç Sotorres, al capdavant de la direcció estratègica d’Economia i Finances
Del 13/09/2011 al 19/09/2013

Des del 6 de setembre, Llorenç Sotorres s'incorpora a la Unió Catalana d'Hospitals com a director estratègic d'Economia i Finances en substitució de Carles Loran, qui ocupava el càrrec de director economicofinancer i de control de gestió. En aquest sentit, des del nou càrrec, Sotorres reforçarà l'àmbit de l'anàlisi econòmic del sector sanitari i social i conduirà l'elaboració d'estudis i instruments que facilitin la presa de decisions als associats.

Llorenç Sotorres és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i titulat en Gestió Hospitalària per ESADE. Actualment, combina la seva tasca en l'àmbit empresarial amb la docència i és professor del màster de gestió sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya i del curs de gestió integrada dels centres de salut d'ESADE.

Sotorres compta amb una sòlida experiència professional de més de tres dècades en l'àmbit sanitari. Està vinculat professionalment a la Fundació Puigvert des de 1893, on ocupa, actualment, el càrrec de secretari general tècnic, responsabilitat que seguirà exercint i que combinarà amb la de la direcció estratègica d'economia de La Unió.

Llorenç Sotorres és també membre de la comissió d'economia de la salut del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024