Manel Jovells, reelegit president de La Unió Catalana d’Hospitals per unanimitat

Manel Jovells, reelegit president de La Unió Catalana d’Hospitals per unanimitat
Del 16/12/2011 al 19/12/2013

Per unanimitat, l'Assemblea General de Membres de La Unió ha renovat la confiança en el seu president Manel Jovells, que ja exercia aquesta responsabilitat des del 18 gener de 2011. Jovells va substituir Boi Ruiz, qui va deixar l'entitat en ser nomenat conseller de Salut. Per tant, durant quatre anys més, Althaia, Xarxa Assistencial de Manresa, membre associat a La Unió, exercirà la presidència de l'associació empresarial a través de Manel Jovells, director general i el seu comissionat a l'entitat.

Jovells va destacar ahir que el conjunt del sector havia fet un important esforç durant el 2011 i que, durant el pròxim exercici, caldrà posar el focus en mantenir el pressupost de la concertació, consensuar el model de negociació col·lectiva, buscar un millor finançament i en consensuar propostes per tal de fer sostenible el sistema sanitari.

Manel Jovells, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Central de Barcelona, ocuparà la presidència de La Unió i de la Fundació Unió, entitat vinculada a La Unió, i alhora continuarà exercint les seves funcions com a director general de la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial de Manresa, Fundació Privada.

Jovells compta amb una consolidada i àmplia experiència en la gerència i direcció d'entitats sanitàries i socials tant en l'àmbit públic com privat. Entre aquestes responsabilitats, Jovells ha estat gerent de l'Hospital de Sant Bernabé de Berga (1982-1983); gerent de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla (1984-1989); gerent de l'àrea de gestió de Barcelona Ciutat de l'Institut Català de la Salut (ICS) (1989-1992); director de la divisió d'atenció primària de l'ICS (1993-1994); gerent de l'ICS (1995-1999); secretari general del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya (2000-2003); i des de 2004 és i continua exercint les seves funcions com a director general de la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial de Manresa, Fundació Privada.

A més a més, durant l'Assemblea celebrada ahir al Món Sant Benet els associats van aprovar la modificació dels estatuts que afecta el model de governança i millora la flexibilitat organitzativa de l'entitat facilitant així l'abordatge d'una nova etapa en l'associació empresarial.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/08/2020