Més de cent entitats de l'àmbit sanitari i social de tot Catalunya reunits a la XIII Jornada Associativa de La Unió

Més de cent entitats de l'àmbit sanitari i social de tot Catalunya reunits a la XIII Jornada Associativa de La Unió
Dijous 18/05/2023

Sant Joan de Déu Terres de Lleida, amfitrió de la Jornada

foto jornada
foto jornada
(Lleida-. 18 de maig de 2023)-. Sota el lema Construïm avui La Unió de demà, el Turó de la Seu Vella de Lleida ha acollit aquest matí la XIII Jornada Associativa de La Unió, en la qual els associats han compartit les fites assolides i les línies d'avenç del Pla Estratègic de La Unió 2022-2025 i alhora han aprofundit des de la visió holística de les organitzacions en tres àmbits d'especial rellevància: el valor actual dels fonaments del model i resposta als factors d'involució, la manca de professionals, accions sistèmiques i organitzatives i, la integració social i sanitària (on som, prioritats i compromís d'acció).

El procés participatiu engegat amb el Pla Estratègic va ser clau per escoltar i treballar plegats propostes d'acció col·lectiva, i ara també ho és per sumar i enfortir posicionaments, ser propositius i avançar-nos als reptes de futur més immediat per a la millora de la salut i el benestar les persones.

Després de la COVID-19, la salut es valora més que mai com un repte individual i d'interès col·lectiu, i n'hem tret aprenentatges. Ara és l'hora de sumar per fer els canvis transformacionals i aprofundir en donar resposta a allò que preocupa a les persones, i com des de les organitzacions aportem i podem aportar més valor: la millora de l'accessibilitat, la necessitat de captar i fidelitzar talent professional, la continuïtat assistencial i la interacció sanitària i social, com la salut digital ens permet anar cap a una atenció més predictiva, preventiva, personalitzada i de proximitat, i alhora més hu

 
18/05/23
NdP
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 19/07/2024