Programa Hospitals TOP 20

Programa Hospitals TOP 20
Del 22/11/2007 al 23/11/2007

La majoria de centres catalans premiats pertanyen a La Unió

El Programa Hospitals TOP 20 , que impulsa l'empresa Iasist , dedicada a la millora de la qualitat i l'eficiència dels serveis sanitaris prestats als pacients, ha guardonat 12 hospitals catalans entre més de 120 que s'han presentat de tot l'Estat (públics i privats) segons criteris de qualitat assistencial, funcionament i sostenibilitat. D'aquests centres premiats, 7 estan adscrits a La Unió Catalana d'Hospitals : Hospital Comarcal Sant Bernabé; Hospital Esperit Sant; Fundació Hospital/Asil de Granollers; Hospital General de Vic; Hospital de Sabadell. Corporació Sanitària Parc Taulí; Hospital Mútua de Terrassa i Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu/Hospital Clínic de Barcelona.

Amb més de 30 anys d'experiència, la Unió Catalana d'Hospitals és una associació empresarial d'entitats sanitàries i socials que tenen com a element comú la prestació de serveis sanitaris i socials als ciutadans, posant a la seva disposició els recursos patrimonials, humans i tecnològics per tal de garantir una assistència de màxima qualitat i eficiència. Aquestes entitats defensen un model sanitari i social públic participat per la societat civil sobre la base de l'autonomia de gestió empresarial. Actualment, La Unió està formada per gairebé 100 entitats.

Més de 120 centres públics i privats de tot Espanya s'han presentat al TOP 20 en aquest àmbit.

En aquesta edició s'ha avaluat l'Àrea de respiratori, que engloba patologies d'alta freqüentació hospitalària, amb una elevada càrrega de pacients crònics i, per tant, de creixent rellevància en una societat en procés d'envelliment. S'aporten els valors Benchmark en diversos indicadors de qualitat y gestió de pacients en tres processos respiratoris de gran rellevància clínica: la pneumònia, la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (EPOC) i les neoplàsies de tràquea, bronquis i pulmó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/05/2020