10è Anniversari del Programa PARTNERS d'ESADE

10è Anniversari del Programa PARTNERS d'ESADE
Dissabte 20/01/2018

El Programa PARTNERS compleix 10 anys de la seva posada en marxa. Es tracta d'una iniciativa de generació de coneixement del Centre de Governança Pública, ESADEgov, dedicada a la recerca, el desenvolupament i la difusió de competències en matèria de cooperació publicoprivada. Aquest projecte treballa amb la vocació d'impulsar espais de trobada i coneixement mutu entre directius i institucions dels sectors públic i privat implicats en iniciatives col·laboratives, amb independència del seu àmbit d'actuació. La Unió és entitat promotora d'aquest programa i col·labora amb el Centre de Governança des dels seus inicis.

Els principals objectius del Programa PARTNERS són:

  • Formar a directius públics i privats, de forma conjunta i interactiva, en l'àmbit acadèmic de la gestió de la cooperació publicoprivada. La principal activitat del Programa PARTNERS en matèria de formació és el Programa en Direcció Estratègica de la Col·laboració Publicoprivada (els associats i associats col·laboradors de La Unió disposen d'un 10% de descompte al preu/matrícula).
  • Investigar i estudiar l'àmbit de la cooperació publicoprivada. Les principals activitats en matèria de recerca són els Estudis PARTNERS i els Relats PARTNERS. Són un bon exemple l'Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques sanitàries i socials i l'Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques d'atenció a la dependència.
  • Afavorir la creació d'un espai que serveixi de punt de trobada i de coneixement mutu entre directius i institucions dels sectors públic i privat.    
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018