18 d'octubre, Jornada tècnica de La Unió 'Noves Respostes per a Temps Nous'

18 d'octubre, Jornada tècnica de La Unió 'Noves Respostes per a Temps Nous'
Diumenge 08/10/2017

Amb l'objectiu de donar a conèixer experiències que s'han posat en pràctica en diferents centres hospitalaris catalans i que introdueixen noves maneres de fer les coses, sovint amb el suport de millores tecnològiques, el Consell Tècnic Assessor d'Infraestructures de La Unió promou la Jornada 'Noves Respostes per a Temps Nous', que es celebrarà el proper 18 d'octubre, a partir de les 10h. a la sala d'actes de La Unió (c/ València, 333) a Barcelona. 

El despatx d'arquitectes PMMT, que ha rebut el premi d'espais inclusius de la Unió Internacional d'Arquitectes aquest any, serà l'encarregat de fer la ponència inaugural. A continuació, els assistents podran escoltar les experiències dels participants en les dues taules rodones previstes: la primera, entorn a nous rols professionals en l'àmbit de les infraestructures hospitalàries i, en la segona, s'exposaran diverses experiències d'eines per millorar la gestió de les infraestructures.

La inscripció és gratuïta i ja es pot fer efectiva.

Els detalls del contingut de la jornada es troben al programa adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018