6a Convocatòria de Casos de L'Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques sanitàries i socials - UNIÓ - ESADE

6a Convocatòria de Casos de L'Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques sanitàries i socials - UNIÓ - ESADE

esade

 

S'orienta a captar iniciatives de col·laboració publicoprivada sorgides durant la gestió de la COVID-19 que donen una resposta àgil a les necessitats sanitàries i socials en les següents dimensions:

  • Iniciatives que identifiquin l'aportació social de la col·laboració publicoprivada.
  • Iniciatives que identifiquin els factors tractors del rendiment social dels projectes de cooperació publicoprivada.
  • Projectes que posin de relleu la governança i el lideratge en la gestió de la innovació en aquests projectes.

Les experiències que es vulguin presentar per a participar en aquest projecte han de fer arribar els formularis de sol·licitud omplerts per correu electrònic a l'adreça: monica.reig@esade.edu. La data final de recepció de sol·licituds és el 30 d'octubre 2020.

 

Descarrega't la convocatòria

 

En el marc del desè aniversari de l'Observatori de la Cooperació Publicoprivada en les Polítiques Sanitàries i Socials del Programa PARTNERS d'ESADE i La Unió, s'ha presentat el decàleg  "La contribució social de la col·laboració publicoprivada en els serveis sanitaris i socials: deu propostes de millora" el 13 de juliol. Recupera la presentació.

 

Visita l'Observatori UNIÓ - ESADE

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 19/07/2024