Acord entre l'Hospital de Campdevànol i la UVic-UCC per potenciar la docència i la recerca

Acord entre l'Hospital de Campdevànol i la UVic-UCC per potenciar la docència i la recerca
Diumenge 18/02/2018
Acord H. Campdevànol-UVic-UCC
L'Hospital de Campdevànol, entitat associada a La Unió, i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) van signar, el passat 15 de febrer, un acord de col·laboració per potenciar la docència i la recerca entre ambdues entitats. Aquest conveni és fruit dels interessos comuns d'ambdues entitats respecte al foment de la investigació i formació en Ciències de la Salut, així com de la voluntat de treballar conjuntament en activitats de docència, recerca i transferència de coneixement en aquest àmbit.
 

Segons el que estableix el conveni, la Fundació Privada Hospital de Campdevànol podrà donar suport a la UVic-UCC en la captació i provisió de talent qualificat i acreditat per implicar-se en el projecte acadèmic en Ciències de la Salut de la UVic-UCC d'acord amb el Pla d'Estudis i els perfils requerits. Així mateix l'Hospital podrà donar suport a la UVic-UCC en la formació dels seus estudiants dels àmbits de les Ciències de la Salut, en general, i dels estudis de Medicina, en particular, acollint-los en els seus espais hospitalaris i de consulta mèdica, en la mesura de les seves possibilitats i capacitat docent.

Els detalls d'aquest acord de col·laboració es poden consultar al web del centre.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018