Ajornada la III Jornada +FUTUR

Ajornada la III Jornada +FUTUR
Dijous 15/10/2020
Ajornada la III futur 2

 

La III Jornada +FUTUR estava prevista per celebrar-la el proper dia 5 de novembre. En les darreres hores hem estat valorant la conveniència de fer-la en aquesta data.

Tenint en compte l'evolució de la pandèmia en els moments actuals que previsiblement impactaran de nou en l'activitat dels centres assistencials d'una forma rellevant i que les mesures que s'estan adoptant recomanen minimitzar la mobilitat i la interacció social per un període proper, hem considerat convenient ajornar la III Jornada al mes de març vinent, mantenint el programa i el format dual (presencial i telemàtic) que pensem és el més adequat per una trobada de sector com aquesta.

Durant aquest període, fins el mes de març, tenim previst dur a terme una sèrie d'activitats per aterrar el projecte +FUTUR al nou escenari amb els formats que siguin possibles en els propers mesos. Hem constituït un Comitè d'impuls +FUTUR amb persones de les nostres entitats, amb iniciatives renovadores i noves dinàmiques de treball. Entre d'altres activitats, estem organitzant:

  • Workshops sobre les noves prioritats definides amb el Comitè d'impuls
  • Mostra d'experiències: Respostes organitzatives a la COVID-19
  • Finalització del cicle de fòrums de la convocatòria amb Palau Macaya, amb un seminari sobre diàleg per a la transformació entre els agents de les organitzacions i amb l'acte final obert al públic.
  • Webinars amb experts i sessions de debat organitzades amb partenariat amb les empreses col·laboradores del Portal +FUTUR.

Així mateix, participarem en el Virtual Forum Learning for COVID-19: Transforming Health Services organitzat amb l'International Hospital Federation en les dates que estava previst el 44 Congrés Mundial d'Hospitals a Barcelona (4-5 de novembre) i que s'ha ajornat al 2021.

La III Jornada +FUTUR Ens movem x les persones se celebrarà el mes de març de 2021 i serà la culminació d'una sèrie d'activitats que anirem convocant paulatinament, tot esperant la vostra participació a la Jornada i les activitats prèvies que durem a terme en aquest període.

 

Informació actualitzada

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024