Posicionament de La Unió sobre la facturació de les asseguradores

Posicionament de La Unió sobre la facturació de les asseguradores
Diumenge 16/07/2017

Amb l'entrada en vigor del nou sistema de Subministrament Immediat d'Informació de l'IVA, algunes asseguradores han tramès a les entitats que presten serveis al seu càrrec una nota indicant que accepten el mecanisme d'autofactura, pel qual és el client (l'asseguradora) qui emet la factura i el proveïdor qui la valida.

En el Consell de sector d'activitat privada de La Unió, prèviament a aquesta circumstància, ja es va analitzar la problemàtica relacionada amb els processos de facturació, validació, reclamació i liquidació amb les asseguradores. El fet que el tema de l'IVA hagi amenaçat encara més aquesta problemàtica ha dut a La Unió a elaborar l'Argumentari de posicionament de La Unió que s'ha redactat amb la col·laboració d'algunes de les entitats associades afectades.

La Unió facilita aquest argumentari en el document adjunt per si és d'utilitat en la relació dels seus membres amb les asseguradores. Igualment, s'està treballant el contacte des de La Unió amb les asseguradores, per tal de poder establir vies d'avanç i de col·laboració.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/11/2018