Celebrada la conferència 'L’impacte laboral de la Indústria 4.0'

Celebrada la conferència 'L’impacte laboral de la Indústria 4.0'
Diumenge 14/10/2018
Conferència Impacte Laboral Indústria 4.0
El passat 4 d'octubre, a iniciativa del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió, es va celebrar la conferència 'L'impacte laboral de la Indústria 4.0', a càrrec d'en Joan Miquel Hernández, cap de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Direcció General d'Indústria i responsable de l'Observatori del Pacte Nacional per a la Indústria.
 

Amb ell, vam poder compartir com la transformació digital, una de les àrees identificades en el Projecte + FUTUR de La Unió, afectarà els perfils dels professionals i obligarà a desplegar competències digitals i reforçar les habilitats relacionades amb la intel·ligència creativa i  social.

La transformació digital millora la competitivitat econòmica de les empreses perquè incrementa la velocitat i la flexibilitat i disminueix els costos. En el sector salut, totes aquestes potencialitats són encara més rellevants perquè ens permet oferir una presa de decisions i atenció més segura, més precisa, i més ràpida, i, per tant, una atenció a les persones de més qualitat, més accessible, més sostenible i més personalitzada.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 10/05/2021