En marxa les Sessions de Petit Format del Codi Tipus de La Unió

En marxa les Sessions de Petit Format del Codi Tipus de La Unió
Diumenge 20/01/2019
Sessió Petit Format Codi Tipus Àmbit Social
Dimarts, La Unió va celebrar la Sessió de Petit Format del Codi Tipus dirigida a les entitats adherides de l'àmbit social. Aquestes accions, que tenen lloc a través del Codi Tipus, estan pensades per debatre i compartir problemàtiques entre les entitats que tenen peculiaritats semblants en aquest àmbit, sigui per criteris de línies d'activitat, de volum de l'entitat o de territorialitat. Són trobades de grups reduïts i obertes als dubtes apuntats pels propis participants.
 

La propera sessió està pensada, especialment, per a les entitats adherides al Codi Tipus de l'àmbit Grans Corporacions i Grans Hospitals (5 de març).

D'altra banda, també a través del Codi Tipus, els dies 5 i 19 de febrer tindran lloc dues sessions per als DPDs de les entitats adherides. Aquestes trobades tenen com a objectiu acompanyar les entitats adherides en la implantació dels canvis que ha comportat l'entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades i que tenen un impacte singular en les organitzacions sanitàries, on la seva activitat les situa en alts nivells d'exigència, per la qual cosa els dubtes es multipliquen i surten noves recomanacions, criteris i pràctiques estàndards. 

Els interessants en assistir a aquesta sessió poden posar-se en contacte amb Vanessa Massó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020