Codi Tipus de Protecció de Dades de La Unió

Codi Tipus de Protecció de Dades de La Unió
Codi Tipus

 

En la sessió plenària del 9 de desembre, des d'aquest àmbit hem fet balanç sobre l'any d'experiència amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals, hem revisat les previsions d'aquesta en relació parlant a la posició de Delegat de Protecció de Dades, hem comentat les previsions de les agències sobre les avaluacions d'impacte i les guies específiques publicades.

També s'ha avançat en el que serà el Codi de Conducta, que posarà l'accent a la “Governança ètica de les dades”, tractant allò que aporta singularitat a l'assistència social i/o sanitària i sobretot facilitant la permanència dels adherits al Codi Tipus. 

Des de La Unió donem suport a les entitats adherides al Codi Tipus, en especial, al servei de suport al Delegat de Protecció de Dades per ajudar a les entitats a definir, perfilar i acompanyar aquesta figura que esdevé essencial en el nou marc regulatori.

La sessió ha reunit més de 90 Delegats de Protecció de Dades, responsables de protecció de dades i professionals de les entitats adherides al Codi Tipus.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 10/08/2020