Col·laboració de La Unió amb HIMSS Europe 18

Col·laboració de La Unió amb HIMSS Europe 18
Diumenge 18/02/2018
HIMSS Europe 18
La Unió ha signat un acord de col·laboració amb HIMSS Europe 18, per al congrés que tindrà lloc a Sitges del 27 al 29 de maig. L'esdeveniment estarà format per sessions que incluiran tot l'espectre de l'ecosistema d'eHealth amb la finalitat d'arribar a totes les audiències clau en aquest camp: des de gerents d'hospitals a les més innovadores SMEs i start-ups, així com metges, imfermers, professionals TIC i un llarg etcètera. Els temes principals del congrés són: transformació digital, ciberseguretat, interoperabilitat i dades per al coneixement.
 

A més, la conferència compta amb el suport del Ministeri de Salut d'Holanda, que brindarà un immens valor afegit al programa. A més, l'European Telemedicine Conference s'emmarca dins d'aquest esdeveniment, com també ho fa HIMSS-CHIME International i altres activitats paral·leles.

A través de la unió de HIMSS Europe i Health 2.0 es conectaran dos mons amb l'objectiu de traslladar-nos de la visió a l'acció: iniciant converses de negoci, conectant l'oferta i la demanda, creant marketplaces i accelerant les inversions i les implementacions a gran escala. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018