Comença a caminar la campanya 'Parla Obertament'

Comença a caminar la campanya 'Parla Obertament'
Diumenge 18/02/2018
Parla Obertament, Obertament,
El passat 14 de febrer, Obertament, entitat de la qual La Unió forma part, va presentar la campanya 'Parla Obertament', l'objectiu de la qual és visibilitzar i sensibilitzar a la població catalana respecte l'estigma que existeix envers els problemes de salut mental i el mal que es fa a les persones que els pateixen. Per això, és necessari poder normalitzar la situació d'aquests pacients i per fer-ho, l'entitat considera que resulta imprescindible donar a conèixer la problemàtica a nivell local i fer-la present a tots els barris, pobles i ciutats que sigui possible.
 

La campanya compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa, que va estar representada per Valentí Farràs a l'acte de presentació; l'Ajuntament de Barcelona, per qui hi va intervenir Gemma Tarafa; la Diputació de Barcelona, amb Laura Martínez com a representant, i la Generalitat de Catalunya i el Departament de Salut, que van comptar amb David Elvira en la seva representació.

En aquest sentit, la campanya, que té com a lema 'Quan no sàpigues de que parlar, parla', inclou un 'tour' itinerant arreu de Catalunya en el que s'organitzaran actes participatius al carrer perquè la gent es pregunti quina és la realitat sobre la salut mental i l'estigma a Catalunya, es posi a prova i comprovi si la seva percepció és la correcta. De moment, el calendari previst és el següent, tot i que per motius d'organització, podria patir alguna modificació: CaixaForum Barcelona (16 i 17 Febrer), Girona (23 febrer), Mataró (24 de febrer), Barcelona Estació TMB Llars Mundet (28 de febrer), Tàrrega i Cervera (9 de març), Berga (10 de març -data provisional-), Gavà (13 de març), Bellaterra UAB (15 de març), Reus (data per confirmar), Granollers (data per confirmar) i Santa Coloma de Gramenet (data per confirmar).

De tota manera, totes les persones que ho vulguin poden participar en la campanya a través d'aquest vídeo.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018