Constituït el Consell Científic Assessor de la Fundació Unió

Constituït el Consell Científic Assessor de la Fundació Unió
Diumenge 11/11/2018
Consell Científic Fundació Unió 2018
El passat 8 de novembre, va quedar constituït el nou Consell Científic Assessor de la Fundació Unió, que té com a objectius més destacats aportar coneixement crític per a la transformació social i promoure xarxes d'experts i d'opinió, consensos i debats, aliances pel canvi, pensament i visió. Per fer-ho, actuarà com un Think-Thank i promourà la publicació d'informes, estudis i polítiques de reconeixement. A més, assumeix la funció de Consell Editorial del 'Referent'. 
 

Aquest Consell Científic Assessor de la Fundació Unió està format per Andreu Antoni (EATRIS), Salvador Cardús (Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB), Rafel Guayta (Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona), Amèlia Guilera (Campus Docent Sant Joan de Déu), Salvador Guillermo (FEPIME), Pere Ibern (Centre de Recerca en Economia i Salut -CRES- de la UPF), Carles Sisternas (FENIN Catalunya), Núria Terribas (Fundació Víctor Grifols i Lucas), Antoni Trilla (Consorci Hospital Clínic de Barcelona), Miquel Vilardell (UAB), Manel del Castillo (Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues), Genís Roca (RocaSalvatella) i Helena Ris (exdirectora general de La Unió).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/01/2020