Deu centres associats a La Unió, reconeguts als Premis Hospitals Top 20

Deu centres associats a La Unió, reconeguts als Premis Hospitals Top 20
Diumenge 28/10/2018

Un total de 10 centres associats a La Unió, entre altres entitats, han estat reconeguts als Premis Programa Hospitals Top 20, que es van entregar a Madrid el passat 24 d'octubre. Aquests guardons, que entrega IASIST, valoren i reconeixen el millor equilibri de resultats aconseguit en totes les àrees i processos clínics, d'una banda, i el servei ofert en les àrees clíniques de: Cor, Respiratori, Sistema Nerviós, Digestiu, Musculoesquelètic, Ronyó i Vies urinàries, Dona i Atenció al pacient crític. 

Les entitats associades que han estat premiades són: L'Hospital Clínic de Barcelona (Àrea de Gestió Hospitalària Global), Hospital Sant Joan de Déu (Àrea de Gestió Hospitalària Global), Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Àrea de Gestió Hospitalària Global), Fundació Privada Hospital de Campdevànol (Àrea de Gestió Hospitalària Global i Àrea de la Dona), Hospital del Vendrell (Àrea de Gestió Hospitalària Global), Fundació Hospital Comarcal Sant Bernabé (Àrea de Gestió Hospitalària Global), Consorci Sanitari de l'Anoia (Àrea de Gestió Hospitalària Global), Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (Àrea Musculoesquelètica i Àrea de la dona), Hospital Sant Rafael de Germanes Hospitalàries (Àrea de Respiratori) i Consorci Sanitari de l'Alt Penedès (Àrea de Ronyó i Vies Urinàries).

El llistat de tots els premiats es pot consultar en el següent enllaç.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 24/04/2019