El 13 de setembre, acte de presentació del +Futur

El 13 de setembre, acte de presentació del +Futur
Dilluns 03/09/2018
logo +Futur amb lema
El dia 13 de setembre tindrà lloc l'Acte de presentació del Projecte +FUTUR, treballat a La Unió amb participació de totes les entitats associades i amb experts. En aquest acte es presentarà el treball realitzat fins ara i significarà l'inici de les accions prioritzades per anticipar-nos i impulsar amb les entitats les transformacions necessàries per continuar oferint el millor servei a la població. La sessió inclourà la conferència d'Angela Spatharou, sòcia de Mckinsey & Company i membre del Comitè d'Auditoria i Gestió de Riscos de la London School of Economics. En una conferència titulada “Anticipar-se a les transformacions necessàries” explicarà el cas concret de transformació en la seva empresa amb una visió que s'anticipa i alguns exemples de gestió del canvi en la provisió de serveis en sistemes sanitaris i socials d'altres països.

A l'acte també es podrà escoltar, en format de conversa de sofà, un grup de persones convidades que aportaran la visió dels experts, els professionals, els ciutadans, els pacients i els gestors, a qui els preguntarem com afectaran els canvis que preveiem i els demanarem consell per portar-los a terme, des de les seves experiències i expectatives. Aquestes intervencions serviran per exposar el compromís des de diferents visions.

Així mateix, a la jornada es donaran a conèixer les accions immediates que s'impulsaran des de La Unió per acompanyar aquest procés de transformació amb visió de país i oberta al món. A l'acte estaran convidades les més de 400 persones que han participat fins ara en el +Futur, així com els responsables de les polítiques sanitàries i socials del país.

Ja podeu consultar el programa de l'acte i fer la inscripció.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024