No et perdis la I Jornada d'Atenció a les persones en situació de Dependència

No et perdis la I Jornada d'Atenció a les persones en situació de Dependència
Diumenge 20/01/2019

Reserva't la data del 14 de febrer a la teva agenda! Podràs assistir a un espai de reflexió i debat sobre els reptes del segle XXI derivats del nou model d'atenció centrada en la persona (ACP) a la I Jornada d'Atenció a les Persones en situació de Dependència, que organitza La Unió.

L'acte tindrà dues taules de diàleg. La primera, que tractarà els 'Reptes del segle XXI derivats de l'Atenció Centrada en la Persona (ACP)', comptarà amb la participació d'Elena Fernández, de la Fundació Alzheimer Catalunya; Sergio Osuna, Director executiu de la Fundació Vella Terra; Josep de Martí, Gerent d'Inforesidencia i Núria Ferrer, Inspectora del Servei d'Inspecció i Registre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. D'altra banda, la taula rodona que abordarà els 'Reptes del segle XXI. Gestionar les expectatives de les persones, famílies i professionals' tindrà com a experts a Montse Roca, de la Federació d'Associacions de Gent Gran (FATEC); Ferran Felius, Vicepresident i Famílies de DINCAT; Carles Corral, Opinió en primera persona; Patricia Sendros, Directora de la Residència La Ginesta i Purificación Fernández, Gerocultora de la Residencia Mutuam La Creueta.

La inscripció a aquesta jornada té un cost de 25€ pels representants de les entitats associades a La Unió i 30€, pels que no ho són i ja es pot dur a terme. Afanya't, l'aforament és limitat!

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020