El 25 d'octubre, VII Trobada de Directius Hospitalaris de La Unió

El 25 d'octubre, VII Trobada de Directius Hospitalaris de La Unió
Diumenge 14/10/2018

El proper 25 d'octubre, La Unió celebrarà la VII Trobada de Directius Hospitalaris, al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L'objectiu d'aquesta sessió, dirigida només a directius hospitalaris i que girarà al voltant del Lideratge en Valors, és compartir espais de reflexió entre els directius dels hospitals associats i fomentar l'intercanvi d'opinions sobre qüestions que afecten el sector sanitari amb una visió més àmplia i a llarg termini. Així, un dels temes en els quals es posarà especial èmfasi serà perquè és necessari que existeixi coherència entre els valors de la institució i les seves actuacions, i quin impacte pot tenir sobre les organitzacions. 

La jornada inclourà un workshop conduït per Quim Erra, Germà de Sant Joan de Déu, membre de l'equip directiu del maternoinfantil i membre del Consell Ètic i de Bones Pràctiques de La Unió, i una visita a les instal·lacions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 

La inscripció té un cost de 15 € i ja es pot fer efectiva.

En el programa adjunt, es poden conèixer els detalls de la trobada.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/02/2020