El CatSalut reforça l'atenció sanitària urgent durant aquest hivern

El CatSalut reforça l'atenció sanitària urgent durant aquest hivern
Diumenge 16/12/2018

El Servei Català de la Salut (CatSalut) té previst destinar un reforç de prop de 20 milions d'euros per millorar l'atenció a les urgències durant el període d'hivern 2018-2019, el que suposa un increment d'uns 2 milions en relació amb la contractació que es va fer l'any passat.

En l'inversió d'enguany, destaca que, per primera vegada en molt temps, hi ha una partida de diners específica per millorar l'atenció que es presta a l'atenció primària en aquest període, concretament 3.280.000 €. Amb aquesta dotació es busca garantir la presència de professionals sanitaris en les dates més crítiques durant el període hivernal i també incrementar l'atenció domiciliària, un servei que dona continuïtat a l'atenció de proximitat.

Les millores previstes per a aquest hivern s'emmarquen en el desplegament del Pla nacional d'urgències de Catalunya (PLANUC) aprovat pel Departament de Salut el maig del 2017. El PLANUC és el  full de ruta per assegurar una atenció continuada i urgent equitativa, de qualitat i resolutiva, liderada per professionals, situant a la persona i a les seves necessitats al centre del sistema.

La informació es pot ampliar a la nota de premsa del Departament de Salut.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 12/04/2024