La CEOE obre una nova convocatòria pel Fons SAAD

La CEOE obre una nova convocatòria pel Fons SAAD
Dimarts 12/03/2019

La Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) va obrir el passat 1 de març una nova convocatòria perquè empreses i societats presentin projectes d'infraestructures i/o serveis que requereixin finançament amb càrrec al Fons de Suport per a la Promoció i Desenvolupament d'Infraestructures i Serveis del Sistema d'Autonomia i Atenció a la Dependència (Fons SAAD).

Entre 2009 i 2018, la Comissió d'Inversions i Seguiment del Fons SAAD va aprovar la concessió de finançament per import de 57,6 milions d'euros per a promoure 30 projectes d'inversió i/o finançament de serveis del SAAD en el sector de dependència. Actualment, el Fons té una dotació total de 86 milions d'euros, dels quals estan disponibles 15 milions d'euros per a la convocatòria de l'any 2019, en la qual es podrà concedir préstecs a llarg termini amb un termini màxim d'amortització fins al 30 de juny de 2022.

Aquesta convocatòria està destinada a empreses i societats que presentin projectes de creació, ampliació i/o adaptació d'infraestructures i/o serveis relacionats amb el desenvolupament i implantació del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència. El seu àmbit d'aplicació inclou els projectes d'infraestructures i serveis en el sector residencial, centres de dia, atenció en el domicili, teleassistència, accessibilitat i noves tecnologies aplicades a l'autonomia personal i a l'atenció a la dependència.

El termini d'admissió de sol·licituds està obert fins a l'1 d'abril.

Els interessats podran trobar tota la informació necessària per presentar els projectes i sol·licitar el finançament a la notícia del web.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/08/2020