El COMB entrega els Premis a l'Excel·lència Professional 2018

El COMB entrega els Premis a l'Excel·lència Professional 2018
Divendres 30/11/2018
Premis Excel·lència 2018_COMB
El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) va lliurar, el passat 3 de desembre, els Premis a l'Excel·lència Professional 2018 en el transcurs d'un acte celebrat a l'Auditori AXA de Barcelona. Entre els guardonats, hi ha diversos professionals d'entitats associades a La Unió, entre els quals, dins de la categoria d'equips assistencials, es troba l'Equip Assistencial del Servei d'Oncologia de la Fundació Althaia, entitat associada a La Unió. Aquest premi reconeix el lideratge i l'excel·lència dels metges que treballen en equip.
 

Els Premis a l'Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d'exercici de màxima qualitat i per l'enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. A més, posen en valor trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència.

El llistat de tots els premiats es pot consultar mitjançant el següent enllaç.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020