Un estudi del Consorci Sanitari del Maresme detecta l'augment a l'adicció al joc d'atzar online

Un estudi del Consorci Sanitari del Maresme detecta l'augment a l'adicció al joc d'atzar online
Diumenge 08/10/2017

La Unitat de Joc Patològic i altres conductes addictives del Consorci Sanitari del Maresme, que des de fa catorze anys atén amb caràcter ambulatori persones adultes, ha detectat que mentre el nombre de pacients atesos per joc patològic ha estat sostingut en els últims cinc anys, actualment, un de cada quatre pacients nous s'adreça per problemes relacionats amb els jocs d'atzar online.

D'altra banda, ha constatat que l'edat mitjana del jugador online ronda els 28 anys, mentre que la dels jugadors patològics de màquines escurabutxaques està en els 33 anys, segons l'estudi elaborat recentment per aquesta entitat. A més, el joc online també té un major potencial addictiu, ja que els anys que transcorren des de l'inici de la conducta de joc fins que el jugador desenvolupa l'addicció són quatre anys per als jugadors online i nou per als jugadors de màquines.

Finalment, els jugadors patològics online juguen més sovint, aposten quantitats més grans de diners, passen més temps jugant, acumulen més deutes, demanen més diners, cometen més actes delictius per finançar el joc i tenen més problemes judicials per aquesta causa que no pas els jugadors de màquines. 

Els detalls d'aquest estudi queden recollits a la nota de premsa adjunta.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/11/2018