El Departament de Salut es reestructura amb la creació de la Direcció General de Professionals de la Salut

El Departament de Salut es reestructura amb la creació de la Direcció General de Professionals de la Salut
Divendres 30/11/2018

El Govern ha aprovat reordenar l'estructura organitzativa del Departament de Salut per fer front a l'objectiu prioritari de l'Executiu de reforçar les polítiques departamentals en matèria d'ordenació i desenvolupament professional. A partir d'ara, l'execució d'aquestes polítiques passen a concentrar-se en una unitat orgànica específica, la nova Direcció General de Professionals de la Salut.

En aquest sentit, es desplacen a la nova direcció les funcions relacionades amb la direcció de les polítiques en l'àmbit de l'ordenació professional; de la formació en matèria de salut i el manteniment i la millora de les competències professionals. També les funcions d'autoritat sanitària corresponents a l'acreditació i certificació de professionals sanitaris i de les activitats de formació que aquests duguin a terme. Aquestes funcions eren atribuïdes fins ara a la Direcció General d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària, que passa a denominar-se Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària.

La Direcció General de Professionals de la Salut passa a assumir, també, les funcions relatives a les polítiques en l'àmbit de la planificació de necessitats de professionals, fins ara competència de la Direcció General de Planificació en Salut. 

A la nota de premsa del Departament es pot ampliar aquesta informació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020