El Dr. Elías Campo, nou membre de l’Acadèmia Nacional de Medicina dels Estats Units

El Dr. Elías Campo, nou membre de l’Acadèmia Nacional de Medicina dels Estats Units
Diumenge 28/10/2018

El director de l'IDIBAPS, Elías Campo, ha estat escollit nou membre de l'Acadèmia Nacional de Medicina (NAM) dels Estats Units. Aquest és un dels reconeixements més alts en els àmbits de la salut, la ciència i la medicina i s'atorga a aquells professionals que han demostrat un excel·lent nivell de contribucions científiques i un compromís de servei amb la seva tasca.

El nomenament de Campos, qui també és director de Recerca de l'Hospital Clínic de Barcelona i de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica i catedràtic d'Anatomia Patològica de la Universitat de Barcelona (UB),  és un reconeixement als seus innovadors descobriments en el camp de les neoplàsies limfoides derivades de les cèl·lules del sistema immune, com la leucèmia limfàtica crònica, i diversos limfomes, com el limfoma de cèl·lules del mantell o el limfoma difús de cèl·lules B grans.

Elías Campo és el tercer investigador espanyol que passa a formar part de la NAM juntament amb el Josep Dalmau, professor ICREA a l'IDIBAPS i professor de la UB, i la Maria J. Alonso, de la Universitat de Santiago de Compostela.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020