Creixen les entitats adherides al Pacte Mundial de les Nacions Unides, entre les quals hi ha La Unió

Creixen les entitats adherides al Pacte Mundial de les Nacions Unides, entre les quals hi ha La Unió
Diumenge 03/02/2019

La Unió, a través de la Fundació Unió, que ha renovat recentment el seu compromís amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides, és una de les nombroses empreses i entitats que s'han sumat a aquesta iniciativa a Espanya. L'any 2018, es va incrementar el nombre en un 30%, segons s'informa la pròpia organització.

L'adhesió de La Unió posa en valor la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) com a eina de governança de les entitats que configuren el sector sanitari i social, ja que l'entén com un estil de gestió que contempla de manera integral i integrada els compromisos ètics i de sostenibilitat  orientats a una millora dels resultats en totes les àrees d'impacte -ja sigui social, econòmic, laboral, ambiental o de bon govern- i que es gestiona especialment a partir del diàleg amb els grups d'interès, de la presa de consciència sobre la pròpia conducta corporativa, la incorporació de bones pràctiques i objectius de millora, i l'exercici de la transparència.

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és una iniciativa internacional que promou la implementació de 10 principis universalment acceptats en les següents àrees: Drets Humans, Drets Laborals, Medi Ambient i Lluita contra la Corrupció en les activitats i l'estratègia de negoci de les empreses.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 10/05/2021