El Parc Taulí crea la Unitat Funcional multidisciplinària per a un millor abordatge del càncer de cap i coll

El Parc Taulí crea la Unitat Funcional multidisciplinària per a un millor abordatge del càncer de cap i coll
Dimecres 13/03/2019

El Parc Taulí de Sabadell va posar en marxa el passat 13 de març la Unitat Funcional de càncer de cap i coll multidisplinària, que té com a objectiu l'abordatge integral d'aquestes patologies. Amb la creació d'aquesta unitat es potencia l'atenció centrada en els pacients afectats per aquests processos complexos, els quals ja eren atesos de manera multidisciplinària per professionals de l'organització.

La Unitat està formada per diferents especialistes que donen suport al pacient des dels diferents àmbits assistencials del Parc Taulí. Aquests professionals fa anys que treballen junts com a comitè interdisciplinari amb la finalitat d'arribar a un diagnòstic ràpid i acurat per iniciar el tractament més adient, el més aviat possible i donant suport al pacient durant totes les fases del seu tractament.

En l'actualitat, la Unitat està formada per especialistes d'otorinolaringologia, cirurgia maxil·lofacial, oncologia mèdica i radioteràpica, anatomia patològica, odontologia, nutrició, logopèdia, anestèsia, geriatria, pal·liatives, un secretari i una infermera gestora de casos. De forma puntual, també donen suport treballadores socials i metges rehabilitadors.

Podeu ampliar la informació, llegint la notícia al web del Parc.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/08/2020