El Parc Taulí inaugura una nova sala d’Hemodinàmica amb equipament d'última generació

El Parc Taulí inaugura una nova sala d’Hemodinàmica amb equipament d'última generació
Divendres 15/03/2019

El Servei de Cardiologia del Parc Taulí, entitat associada a La Unió, va estrenar el passat 15 de març una nova sala d'Hemodinàmica, amb equipament de darrera generació, que permetrà abordar intervencions cardíaques més complexes de les que es feien fins ara. El nou equipament, que també podrà assumir un augment del volum d'activitat, donarà igualment servei a Radiologia Intervencionista, amb el qual comparteixen altres espais.

L'alt nivell tecnològic de l'equipament de la nova sala aporta una major precisió tècnica i, en conseqüència, permet l'abordatge d'intervencions més complexes: s'hi incorporen noves tècniques de visualització d'imatge, com l'ecografia intracoronària per veure les característiques de les lesions de les artèries cardíaques, i de software, que permeten quantificacions molt precises. De la mateixa manera, el nou utillatge també minimitza les radiacions necessàries, incrementant així tant la seguretat dels pacients com dels propis professionals.

Podeu ampliar la informació a la notícia del web del Parc Taulí.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/08/2020