El Saló Healthio facilita l'accés gratuït als associats de La Unió

El Saló Healthio facilita l'accés gratuït als associats de La Unió
Diumenge 16/09/2018
HTML Healthio 2018
El saló Healthio, amb el qual col·labora La Unió i que tindrà lloc del 16 al 18 d'octubre, facilita l'accés gratuït als associats de l'Entitat tant a l'àrea de visitants professionals com a les activitats gratuïtes del saló. Per acreditar-se, només s'ha d'accedir al html que inclou el codi personalitzat per a La Unió (0C02800F) i donar-se d'alta. Mitjançant aquesta eina, els interessats també podran informar-se detalladament del programa de l'esdeveniment.
 

Healthio és l'únic esdeveniment que reuneix a ciutadans, pacients, innovacions mèdiques, professionals i empreses del sector salut. Ofereix una oportunitat per a apoderar la persona i el proveïdor sanitari amb l'objectiu de millorar el resultat del ciutadà a través de diverses innovacions que ajudin a resoldre els reptes sanitaris d'avui i de demà. Així, les experiències que es podran conèixer i gaudir estaran agrupades en itineraris i àgores: Salut i benestar, Medicina personalitzada, Malalties cròniques i envelliment. En aquests itineraris, el visitant tindrà l'ocasió de descobrir pel teu compte les innovacions en salut que presenten les empreses i institucions, tot i que també podrà fer-ho mitjançant les visites guiades que tindran lloc cada 15 minuts.

D'altra banda, Healthio disposa d'un blog en el que des d'ara i fins que comenci el saló anirà donant a conèixer totes les novetats relacionades amb l'esdeveniment.

Organitzat per la Fira de Barcelona, Healthio vol ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials que arribin a totes les persones relacionades amb aquest àmbit, des dels mateixos usuaris fins a metges, passant per infermeres o emprenedors d'innovació en salut, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament del pacient perquè aquest pugui comptar amb un major nombre d'eines al seu abast per decidir sobre la seva salut. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024