El saló Healthio oferirà experiències en quatre àmbits de la sanitat

El saló Healthio oferirà experiències en quatre àmbits de la sanitat
Divendres 18/05/2018

El saló Healthio, amb el que col·labora La Unió, oferirà experiències representants del present i futur de la sanitat. Aquestes es dividiran en quatre àrees, que giraran al voltant del futur de la sanitat (es platejaran temes com quin serà el futur dels hospitals i empreses de salut o com afectaran les noves tecnologies a l'assistència sanitària en els propers anys), les innovacions mèdiques (metges, infermeres i treballadors de la salut coneixeran les darreres innovacions, tecnologies i enfocs en la cura de la salut), el consumer health living lab (ciutadans i pacients experimentaran nous productes, tecnologies i idees per cuidar la seva pròpia salut) i les operacions en viu (es faran transmissions en viu dels millors cirurgians, els equips dels quals disposen de la darrera tecnologia i treballen amb les tècniques més avançades dins la seva especialitat).

Healthio, que organitza la Fira de Barcelona i tindrà lloc del 16 al 18 d'octubre, vol ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials que arribin a totes les persones relacionades amb aquest àmbit, des dels mateixos usuaris fins a metges, passant per infermeres o emprenedors d'innovació en salut, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament del pacient perquè aquest pugui comptar amb un major nombre d'eines al seu abast per decidir sobre la seva salut. La Unió disposa d'un codi de descompte que pot facilitar als associats que hi estiguin interessats, aquells que el vulguin poden contactar amb Vanessa Massó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018