El WHC 2019 vol conèixer el teu projecte. Participa, tens temps fins el 15 de febrer!

El WHC 2019 vol conèixer el teu projecte. Participa, tens temps fins el 15 de febrer!
Diumenge 03/02/2019

El proper 15 de febrer finalitza el termini per presentar els abstracts dels projectes que volen optar a ser presentats durant el 43è World Hospital Congress, que organitza la International Hospital Federation (IHF), de la qual La Unió és full member, i es celebrarà a Muscat (Oman) entre el 7 i 9 de novembre d'enguany. L'any passat, el col·lectiu de les entitats associades a La Unió va ser dels més representatius a l'edició de Brisbane i volem repetir l'experiència! Per això, des de la nostra Entitat us oferim tota la col·laboració i suport que necessiteu per preparar els vostres treballs, que es poden donar a conèixer en tres categories: Serveis flexibles de salut, Inversions de futur en salut i Innovacions d'impacte en la salut. Aquí trobareu tota la informació per presentar els abstracts.

L'edició d'enguany girarà al voltant del tema 'Persones en el cor dels serveis de salut en pau i en crisi' i serà una trobada mundial única que reunirà els líders d'organitzacions hospitalàries i sanitàries nacionals i internacionals per analitzar els impulsors clau de polítiques, gestió, tendències financeres i solucions nacionals i internacionals en la gestió i el servei de la salut. Igualment, facilita l'intercanvi multidisciplinari de coneixements i experiències i el debat sobre les millores pràctiques de lideratge en l'hospital, la gestió de l'atenció mèdica i la prestació de serveis.

A Muscat, es presentarà l'edició del Congrés Mundial d'Hospitals que tindrà lloc a Barcelona al 2020 i de la que La Unió és organitzadora, per la qual cosa és important tornar a tenir una nodrida presència de les nostres entitats i professionals. Animeu-vos, encara teniu temps!

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 25/02/2020