La Unió i els seus associats, presents al Saló Healthio

La Unió i els seus associats, presents al Saló Healthio
Diumenge 14/10/2018

La Unió ha donat suport a la nodrida representació de les seves entitats associades que han participat, aquesta setmana, al Saló Healthio, celebrat a la Fira de Barcelona, i que han fet un gran esforç per portar-hi propostes innovadores. L'esdeveniment ha comptat amb la participació del Consorci Sanitari Integral, Consorci Sanitari Terrassa, Hospital Clínic, Germanes Hospitalàries, Althaia, Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues, Institut Guttmann, ACEBA-EBA Centelles, ACEBA-EAP Dreta Eixample, Mútua Terrassa, CAPBSE i Parc Sanitari Pere Virgili, així com dels associats col·laboradors ARCASA, ACCENTURE, Comtec-Fundació SCIO Health i Validated ID.

Aquestes entitats, englobades en els diferents itineraris en els que s'ha dividit la mostra, han participat en àgores i ponències que han tractat temes com la medicina del futur i personalitzada; les apps, wearables i seguiment personalitzat de la salut; la interoperabilitat, big data i intel·ligència artificial; les eines per la gestió de la informació clínica i el futur de la telemedicina; les noves eines per a l'educació i el diagnòstic mèdic; els progressos en la realitat virtual, la informació sobre el càncer, la medicina personalitzada, la investigació, innovació pre-mercat i transferència tecnològica; la promoció de la salut i activitats de prevenció; les emergències i urgències; la salut mental; la salut global i el viatge saludable, com es pot simplificar el control de les malalties respiratòries o l'envelliment saludable.

Healthio és l'únic esdeveniment que reuneix a ciutadans, pacients, innovacions mèdiques, professionals i empreses del sector salut. Ofereix una oportunitat per a apoderar la persona i el proveïdor sanitari amb l'objectiu de millorar el resultat del ciutadà a través de diverses innovacions que ajudin a resoldre els reptes sanitaris d'avui i de demà. 

Organitzat per la mateixa Fira de Barcelona, Healthio va nèixer amb la voluntat de ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials que arribin a totes les persones relacionades amb aquest àmbit, des dels mateixos usuaris fins a metges, passant per infermeres o emprenedors d'innovació en salut, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament del pacient perquè aquest pugui comptar amb un major nombre d'eines al seu abast per decidir sobre la seva salut. 

Associats a Healthio 2018
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 10/05/2021