Els Hospitals de Sant Pau i del Mar s'uneixen per oferir una millor assistència en Neurocirurgia

Els Hospitals de Sant Pau i del Mar s'uneixen per oferir una millor assistència en Neurocirurgia
Dijous 01/03/2018

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, entitat associada a La Unió, i l'Hospital del Mar han arribat a un acord i s'uneixen per crear el Servei Mancomunat de Neurocirurgia. El nou Servei es convertirà en un dels més grans de Catalunya i cobrirà tots els camps d'aquesta especialitat amb la previsió de realitzar més d'un miler d'intervencions quirúrgiques a l'any.

El Dr. Gerardo Conesa, fins ara cap del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar, és des de l'1 de març el cap del nou Servei Mancomunat de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar i l'Hospital de Sant Pau. Aquesta iniciativa vol aprofitar l'expertesa dels dos centres per crear sinergies i afavorir una atenció més específica i centrada en els pacients. El nou servei cobreix les necessitats de més de 800.000 habitants de la ciutat de Barcelona (gairebé la meitat de la seva població) a banda d'actuar com a servei de referència en un abast territorial més ampli, Catalunya i Andorra.

Aquest acord de col·laboració entre ambdues entitats és un exemple clar de la unió d'esforços per millorar l'atenció a les persones. Aliances i sinergies d'aquestes característiques són les que legitimen el valor del SISCAT, la diversitat i el treball col·laboratiu.

Es poden ampliar els detalls de l'acord al web de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018