Projecte +FUTUR: professionals i organitzacions

Projecte +FUTUR: professionals i organitzacions
Diumenge 20/01/2019
recurs, equip, mans, conjunt, professionals, metges, acord,
A principis de gener, la Sessió de reflexió +Futur: Professionals i organitzacions, va reunir 8 professionals de diferents entitats de La Unió per tractar d'identificar els temes principals d'interès a treballar en l'àmbit dels professionals en el marc de les organitzacions sanitàries i socials, en el desplegament del Projecte +Futur. Així, com a principals reptes per treballar es van apuntar: la necessitat de canvis disruptius en l'organització del treball, l'organització per processos amb lideratges funcionals i articulació de xarxes, escoltar la veu dels professionals i estimular que les propostes sorgeixin de la seva realitat, orientar-se a resultats (què aporta valor i 'digues què esperes de mi'), potenciar els canvis de rols i obrir-se a la incorporació de noves professions, compartir i difondre experiències de canvi en l'organització dels serveis i el paper dels professionals, i fer atractiu treballar a una organització.
 

El projecte +Futur és un exercici de prospectiva promogut per La Unió, en col·laboració amb les entitats associades i amb la participació de diferents agents del sector, que té com a objectiu impulsar accions en l'àmbit sanitari i social que permetin a les organitzacions i els professionals avançar-se a les necessitats de futur i millorar, així, l'atenció a les persones. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020