Compte enrere per al WHC 2018, a Brisbane

Compte enrere per al WHC 2018, a Brisbane
Dilluns 03/09/2018

Falta poc més d'un mes perquè se celebri el 42nd Worl Hospital Congress, que tindrà lloc a Brisbane (Australia) del 10 al 12 d'octubre. La implicació de La Unió amb la International Hospital Federation (IHF), entitat impulsora de l'esdeveniment, i el fet que l'associació empresarial sigui full membre de la IHF suposa un descompte destacat en la inscripció al congrés per als associats de La Unió, que poden registrar-se per un preu de 1.650 AUD. A més, poden beneficiar-se d'una promoció al web del congrés, que afegeix 100 AUD de descompte a la tarifa de membre de la IHF per a aquells que trobin el coala amagat al web.

La Unió tindrà una nodrida representació al congrés, que comptarà amb la directora de Participació Associativa de La Unió, Anna Riera, que parlarà sobre les aliances estratègiques entre proveïdors de salut com a un model eficient de col·laboració, i el director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, Josep Fusté, qui impartirà dues xerrades al voltant del futur dels serveis socials i assistencials, des del punt de vista dels gestors sanitaris, els professionals i els ciutadans i els reptes i èxits en l'atenció integrada i centrada en el pacient en el nostre sistema sanitari.

A més, un total de 9 centres associats a La Unió donaran a conèixer els treballs dels seus professionals al congrés, entre els que destaquen l'Hospital Plató, amb 3 intervencions, i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l'Hospital de Martorell, amb 2 cadascú. La resta són l'Hospital Clínic, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Sanitària Mollet, el Parc Taulí, l'Institut Guttmann i l'Hospital Sant Joan de Déu, que, a més, ha estat designat finalista dels International Federation Hospital Awards dins la categoria IHF/EOH a l'excel·lència en Lideratge i Gestió Sanitària.

WHC 2018 Brisbane

El 42 Congrés Mundial de l'Hospitals reunirà líders d'organitzacions nacionals i internacionals d'hospitals i assistència sanitària per compartir coneixements, millors pràctiques i experiències i debatre sobre com ha d'evolucionar l'atenció sanitària per satisfer les demandes del segle XXI. Els sistemes mundials de salut estan en transició. Els impactes de les noves tecnologies, el canvi de perfils demogràfics i de malalties, pressions de finançament, nous models d'atenció i més són la conducció de la transformació. Com aprofitem els beneficis i superem els obstacles en aquest punt crític? Aquests són alguns dels temes que es tractaran al congrés. 

Per ampliar la informació sobre la IHF i el congrés, podeu consultar la seva newsletter.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024