La Corporació Fisiogestión, reconeguda als Premis Fem Pinya

La Corporació Fisiogestión, reconeguda als Premis Fem Pinya
Dissabte 09/12/2017

La Corporació Fisiogestión, entitat associada a La Unió, ha rebut el premi Fem Pinya al Reconeixement d'enguany. Aquests guardons, impulsats per ASEM Catalunya -Associació Catalana de Persones amb Malaties Neuromusculars-, tenen la finalitat de promoure i incentivar la participació dels socis membres de l'organització, potenciar el sentiment de pertinença i el compromís social amb la seva missió. Igualment, valoren les millors actuacions dels seus socis i amics per a les persones i familiars amb malalties neuromusculars. La gala d'entrega d'aquests premis va tenir lloc el passat 2 de desembre a la Casa del Mar de Barcelona.

ASEM ha donat al premi a Fisiogestión per la seva llarga trajectòria de col·laboració amb l'entitat. Ambdues institucions treballen conjuntament des de que es va començar a reivindicar la fisioteràpia continuada l'any 2000. Quatre anys més tard, la corporació va elaborar el Manual de cures generals i, posteriorment, ha organitzat el curs 'Cuidar-se per cuidar', ha participat en el Comitè d'Experts i ha fet un nou manual que es donarà a conèixer properament.

La directora mèdica de la Corporación Fisiogestión, Conxita Closa, acompanyada per Carme Olivera i Gemma Flotats van ser les encarregades de recollir el guardó de mans de la gerent d'ASEM Catalunya, Maria Ramos.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018