Forética presenta el seu Informe 2018 sobre l'evolució de la RSE i la Sostenibilitat

Forética presenta el seu Informe 2018 sobre l'evolució de la RSE i la Sostenibilitat
Divendres 30/11/2018

Forética, l'associació d'empreses i professionals de la responsabilitat social empresarial / sostenibilitat líder a Espanya i Llatinoamèrica i de la que La Unió en forma part, va presentar, el passat 22 de novembre, l'Informe Forética 2018 sobre la evolución de la RSE y la Sostenibilidad, sota el subtítol La recompensa del optimista. Es tracta de la setena edició d'aquest estudi que, des de l'any 2002, analitza les tendències que marquen l'agenda de la responsabilitat social empresarial a nivell nacional i internacional i presenta una fotografia del grau d'implantació i desenvolupament de la mateixa.

El fort desenvolupament de les polítiques i pràctiques de sostenibilitat, no només a les empreses, sinó en goberns i ciutadans fa que, per primera vegada, l'Informe Forética analitzi tres perspectives: la governança global dels aspectes socio-ambientals, la integració en l'empresa dels atributs ASG -ambientals, socials i de governança-, i el consumidor conscient (grau d'avançament de les pràctiques de consum responsable).

A la nota de premsa adjunta, es poden consultar els punts més destacats d'aquest informe.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020