El Fòrum d'Associats Col·laboradors incorpora a quatre nous membres

El Fòrum d'Associats Col·laboradors incorpora a quatre nous membres
Divendres 01/03/2019

La Unió ha signat una acord amb les empreses Zonetacts, DigimEvo, Vitaller i Initec, pel qual passen a formar part del Fòrum d'Associats Col·laboradors que creix fins als 35 membres i es ratifica com un grup d'empreses que potencien una visió transversal i intersectorial dels àmbits sanitari i social, i que són generadores de riquesa i de valor afegit perquè impulsen el sector com a motor econòmic. 

A continuació podeu trobar informació més detallada de cadascun dels nous membres:

  • ZONETACTS és la plataforma de xat corporatiu més fàcil d'utilitzar i que millor s'adapta a les necessitats de la companyia. El seu sistema d'implementació “claus en mà” garanteix la personalització de l'app i la seva integració amb tots els sistemes d'informació de l'empresa amb èxit.
     
  • DIGImEVO és una startup fundada a Silicon Valley, especialitzada en la digitalització d'informació mèdica. Educa als pacients i aconsegueix una comunicació unilateral efectiva a través de la tecnologia i dels continguts audiovisuals.
     
  • VITALLER, té una trajectòria de més de 20 anys d'activitat en el camp del disseny i l'arquitectura, innovant en la millora de la salut de les persones. Com a valor fundacional, el despatx estableix un compromís ètic amb la societat que es concreta en la nostra activitat per l'administració pública, la sostenibilitat dels nostres projectes i la difusió dels resultats en la nostra activitat professional i investigadora a través de conferències, publicacions i docència.
     
  • INITEC, creada al 2007 i especialitzada en Marketing Digital, dona resposta integral a les necessitats de comunicació, la publicitat i el suport a la transició i el desplegament digital de les empreses. Alhora, també ha format ja a més de 3.000 professionals relacionats amb Màrqueting Digital, la publicitat en línia i el Community Management.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020