Èxit de la II Jornada +Futur. Ens movem per les persones

Èxit de la II Jornada +Futur. Ens movem per les persones
Del 26/06/2019 al 26/06/2029

Més de 200 professionals van participar en aquesta segona edició celebrada novament a l'Auditori del CaixaForum el passat 20 de juny. La consellera de la presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, va inaugurar la jornada situant el projecte +FUTUR com un projecte de país alineat amb les polítiques públiques de salut i social. Amb ella, també hi van inaugurar la jornada el president de La Unió, Enric Mangas, i el director del CaixaForum, Valentí Farràs.

La jornada, que va ser conduïda pel periodista Josep Puigbó, va ser una magnífica oportunitat per conèixer tot el recorregut del Projecte +FUTUR i per compartir les primeres experiències d'èxit que situen Catalunya a la revolució que ja s'està vivint en aquests dos àmbits. La directora general de La Unió, Roser Fernández va posar en valor el projecte +Futur com a compromís col·lectiu de les organitzacions i professionals amb la "revolució" que volem abraçar mirant el futur amb una mirada oberta al món".

El director d'Imagine Creativity Center, Xavier Verdaguer va animar a tots els professionals del sector a viure la seva petita revolució i a esdevenir emprenedors des de les seves diferents responsabilitats.

Posteriorment, Josep Fusté, director tècnic del projecte, va retre comptes de l'acció de La Unió i dels associats al voltant del projecte +FUTUR des de l'anterior jornada el 13 de setembre de 2018.

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el Parc Sanitari Pere Virgili van obtenir els primers reconeixements dels Premis +FUTUR de La Unió, del jurat i del públic respectivament. La resta d'experiències finalistes van ser Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Grup Mutuam i la Fundació Aspace Catalunya.

Durant la cloenda, el director general de la International Hospital Federation, Eric de Roodenbeke va animar a seguir treballant en la línea del Projecte +FUTUR i va convidar els assistents a participar en el 44 Congrés Mundial d'Hospitals que impulsa aquesta entitat i que organitza La Unió. Per a fer-ho, va presentar un vídeo.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024