El 18 d'abril, III Jornada Sociosanitària: Propostes disruptives per a l’evolució del model d’atenció sociosanitària

El 18 d'abril, III Jornada Sociosanitària: Propostes disruptives per a l’evolució del model d’atenció sociosanitària
Divendres 06/04/2018

El 18 d'abril, l'Auditori del Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona (Passatge Ricard Zamora, 4-8) serà escenari de la III Jornada Sociosanitària, impulsada pel Consell de Sector d'Atenció Sociosanitària de La Unió. La trobada tindrà com a objectiu principal posar en relleu la necessitat de redissenyar el model d'atenció sociosanitària per donar resposta a les exigències assistencials, reals, presents i futures.

Així, sota el títol 'Propostes disruptives per a l'evolució del model d'atenció sociosanitària', la jornada s'ha estructurat en una conferència inaugural, que impartirà Sebastià Santaeugènia, director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut i membre del Comitè operatiu del Programa Interdepartamental d'Atenció i Interacció Social i Sanitària de la Generalitat, i que servirà per situar el paper del sector sociosanitari en el model sanitari català.  

A continuació, hi haurà dues taules de debat. Des d'una perspectiva sociosanitària, les dues taules rodondes analitzaran i confrontaran idees, visions i expectatives, entre els diferents sectors de la xarxa sanitària i social, encaminades a donar respostes transformadores als reptes d'integració assistencial, que reorientaran el concepte d'atenció sociosanitària. Amb aquest objectiu, la primera girarà al voltant dels 'Reptes de funcionament de la xarxa assistencial: Atenció Primària, Hospitals i Sociosanitari' i serà moderada per Arturo Míguez, gerent del Parc Sanitari Pere Virgili i membre del Consell de Sector d'Atenció Sociosanitària de La Unió. Els participants de la segona, moderats per Sebastià Gallardo, director mèdic del Centre Albada de la Corporació Sanitària Parc Taulí i membre del Consell de Sector d'Atenció Sociosanitària de La Unió, parlaran sobre el tema 'Treball en xarxa: una utopia?'.

La inscripció per a aquesta jornada, que ja es pot dur a terme, té un cost de 30€ per als associats de La Unió i 35€ per als que no ho són.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018