Joan Amigó, nou president de l'Institut Pere Mata

Joan Amigó, nou president de l'Institut Pere Mata
Diumenge 04/02/2018
Joan Amigó_President Institut Pere Mata
El passat 15 de gener, el Consell d'Administració de l'Institut Pere Mata, entitat associada a La Unió, va nomenar Joan Amigó –qui és membre de la Junta Directiva i de la Comissió Executiva de La Unió– nou president en substitució de Francesc Font de Rubinat, qui ha deixat el càrrec després d'una llarga trajectòria. 
 

Durant els darrers mesos de 2017, l'Institut Pere Mata ha procedit a la renovació de la majoria de vocals del seu Consell d'Administració, donant pas a noves generacions. Així, a més de Joan Amigó Ferrater, conseller delegat fins ara, i Glòria Salvador Sedó, presidenta de la Fundació Pere Mata, s'han incorporat cinc membres nous: Josep Mercadé Gil, Joan Busquets Tarrats, Ferran Teixidó Pont, Ricard Font de Rubinat i Josep Pallejà Monné, com a secretari. Aquests canvis han coincidit amb la jubilació voluntària d'Amigó com a director general del Grup Pere Mata després de 24 anys al seu capdavant. 

Joan Amigó va ser nomenat gerent de l'Institut Pere Mata al 1994 succeint a Ramon Vilella. Durant aquest temps, l'equip que ha format amb Francesc Font de Rubinat ha liderat l'organització en l'època de màxima expansió i evolució, coincidint amb la nova política sanitària que ha incorporat la salut mental a la xarxa sanitària, i amb la creació i l'ampliació de serveis per a les persones amb discapacitat. 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018