Jornada Amphos 'Com fer efectiva la continuïtat assistencial millorant l'experiència del pacient'

Jornada Amphos 'Com fer efectiva la continuïtat assistencial millorant l'experiència del pacient'
Diumenge 16/09/2018

La Societat Catalana de Gestió Sanitària, amb el suport d'Abbvie, celebrarà el proper 21 de setembre la Jornada Amphos 'Com fer efectiva la continuïtat assistencial millorant l'experiència del pacient' en el qual es donaran a conèixer els resultats d'un treball previ realitzat sobre experts davant d'aquesta realitat. L'acte tindrà lloc a la seu de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona).

Aquest treball el va iniciar fa uns mesos un nodrit grup multidisciplinar de directius i professionals del sistema sanitari de Catalunya reunit en el marc de la jornada Amphos Catalunya sobre continuïtat assistencial per analitzar aquesta situació i les millores per millorar l'experiència del pacient. Els tallers en els que van treballar es van centrar en els models de gestió, la gestió clínica de la cronicitat i les TIC i la cronicitat, sempre en referència a la continuïtat assistencial.

Al llarg d'aquesta trobada, es donaran a conèixer experiències d'èxit que actualment s'estan aplicant a Catalunya en aquest àmbit.

La inscripció ja es pot fer efectiva.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024