Jornada de consens del Projecte RESET del COIB

Jornada de consens del Projecte RESET del COIB
Dissabte 21/10/2017

El proper 7 de novembre, tindrà lloc la jornada de consens del Projecte RESET posat en marxa fa poc més d'un any pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) amb l'objectiu d'obrir el diàleg entre els professionals de Barcelona d'aquest col·lectiu. Així, s'han pogut posar en comú i de manera sistemàtica tots els temes que amoïnen i engresquen a infermeres i infermers, així com el que consideren que s'ha de fer i que constitueix un repte per continuar avançant.

D'altra banda, aquest treball ha permès marcar el camí que ha de seguir el COIB per tal de continuar tenint sentit per a les infermeres en el futur que s'ha dissenyat. En aquest sentit, la jornada de consens final servirà per posar en comú, votar, prioritzar i concretar en accions els 9 eixos estratègics que han sorgit dels debats mantinguts en els més de 50 cercles de diàleg celebrats per tot el territori.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018