Jornada de Responsabilitat Social Corporativa, el 19 de gener

Jornada de Responsabilitat Social Corporativa, el 19 de gener
Dijous 19/01/2017

El Pla Estratègic 2016-2020 revisa i estableix les bases de l'actuació de l'entitat basada en l'autonomia de gestió de les entitats, la professionalització de les organitzacions, la col·laboració publicoprivada, la bona governança, la transparència i el retiment de comptes. Tot això, dins d'una estratègia de potenciació de la reputació mitjançant un esforç més gran en Responsabilitat Social Corporativa, tant per impulsar-la a nivell corporatiu com per difondre-la i afavorir la seva implantació entre els associats. És per això que La Unió ha organitzat la 'Jornada sobre Responsabilitat Social Corporativa (RSC), una eina estratègica de millora al servei dels objectius estratègics i reputacionals', que tindrà lloc el pròxim 19 de gener a la nova seu de La Unió.

L'objectiu de la Jornada és mostrar el treball fet en aquest àmbit tant a nivell corporatiu com a nivell associatiu sobre: codificació ètica, implicació dels professionals i transparència. A nivell intern, s'ha elaborat una Fitxa de Bones Pràctiques i s'ha començat a treballar amb el mapa de stakeholders de l'entitat. A partir d'un grup de treball amb entitats associades, s'ha desenvolupat un Model de Progrés de RSC per tal que les organitzacions puguin definir en quin grau han desenvolupat aquest àmbit i fins a on i com es proposen progressar. Durant la Jornada, també podrem aprendre dels tres casos pràctics d'entitats associades que han treballat amb èxit sobre els tres eixos proposats.
 
També s'ha volgut posar la mirada en com des d'altres sectors s'aborda la RSC i per aquest motiu, la conferència inaugural anirà a càrrec de Josep Lloreda, president de KH Lloreda i Manuel Giraldo, director de desenvolupament que explicarà el cas d'Aigües de Barcelona.

Podeu fer la inscripció aquí.

En el document adjunt podeu consultar el programa de la jornada:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 15/06/2024