Els membres de la Junta Directiva homenatgen a Jordi Calsina

Els membres de la Junta Directiva homenatgen a Jordi Calsina
Divendres 08/03/2019
Junta directiva, amb Jordi Calsina
Junta directiva, amb Jordi Calsina
Durant la reunió celebrada el passat 28 de febrer, es va compartir la situació d'entorn econòmica, laboral i legislativa. Principals acords:

- La creació de la figura del comissionat de la Junta Directiva, recollida en els estatuts, que té com a objectiu reforçar la governança i la funció del Comitè Executiu i de la Junta Directiva. S'acorda que en l'àmbit estratègic de recursos humans i relacions laborals, sigui Joan M. Adserà, en l'àmbit d'assumptes econòmics sigui Esteve Picola i en l'àmbit de la internacionalització sigui Jaume Duran.

- L'entrada de nous associats col·laboradors: Zonetacts, DigimEvo, Vitaller i INITEC.

- Es reconeix la trajectòria de Jordi Calsina que es jubila com gerent de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, vinculat durant més de 30 anys a aquesta entitat i també a La Unió. Ha decidit jubilar-se després de més de 30 anys al capdavant de la organització, que alhora gestiona la Fundació Hospital de Palamós i el Consorci Assistencial del Baix Empordà. Prèviament, havia ocupat càrrecs de gerència en altres empreses, entre elles l'Hospital d'Olot durant el període comprès entre els anys 1984 i 1989.

Des de 1986, Jordi Calsina ha estat vinculat a La Unió ocupant a diversos càrrecs vinculats a la Junta Directiva, tant com a secretari (1990-2000) i  vicesecretari (1989-1990), com de vocal d'atenció primària, entre altres. Des de La Unió volem agrair la dedicació i professionalitat durant tots aquests anys.

El doctor Xavier Pérez, professional de Serveis de Salut Empordà, va assumir la gerència el passat 16 de gener, després de 23 anys formant part de l'entitat. Els darrers 12 anys ha ocupat el càrrec de director assistencial.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 26/04/2024