La Junta Directiva escull els nous membres del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques

La Junta Directiva escull els nous membres del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques
Del 06/05/2019 al 08/05/2025

El passat, 25 d'abril, es van reunir els membres de la Junta Directiva de La Unió. Durant la reunió, el president, Enric Mangas, i la directora general, Roser Fernández, van abordar l'entorn polític i econòmic vinculat a la salut i en l'àmbit social, així com el de contractació, també van detallar la participació institucional de l'entitat amb associacions empresarials com Foment del Treball, PIMEC o la Coordinadora Catalana de Fundacions. Roser Fernández va informar sobre la reunió de 15 d'abril amb el secretari Francesc Iglesies sobre el full de ruta de la gent gran.

Per la seva banda, Ignasi Riera va explicar la participació de l'entitat en el Fòrum de Diàleg Professional. Joan M. Adserà i Xavier Baro van traslladar la situació actualitzada en el camp de la negociació col·lectiva i les relacions laborals. Posteriorment, Jaume Duran i Anna Riera van fer un seguiment dels preparatius per a l'organització del 44è Congrés Mundial d'Hospitals que organitzarà La Unió impulsat per la IHF. També va intervenir el director del projecte +Futur, Josep Fusté per tal de fer un estat de situació i pròxims passos.

Roser Fernández va exposar una nova proposta d'enquesta a l'associat que va ser aprovada. Així com la documentació necessària per a traslladar a l'Assemblea General d'Associats: una modificació tècnica dels estatuts, la memòria d'activitats i l'informe de gestió economicofinancera. 

També es va aprovar la nova relació de membres del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques. Finalment, es va fer un record al Dr. Albert Oriol Bosch recentment traspassat.

Podeu consultar la relació de nous membres del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques en el document adjunt.

 

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 26/04/2024