Junta Directiva de La Unió

Junta Directiva de La Unió
Dijous 26/09/2019

Durant la primera part, el Secretari General Adjunt i Economia de Foment, Salvador Guillermo va compartir les principals conclusions i reflexions de l'Informe de conjuntura econòmica i perspectives de futur.

Durant la segona part, es va tractar aspectes de l'entorn i corporatius. Entre aquests,

direccio

El Programa d'Acompanyament Directiu +Futur. Driving the future. Amb el projecte +Futur, les organitzacions associades a La Unió es comprometen a impulsar les transformacions necessàries per cuidar i atendre millor les persones. Des de la Fundació Unió, volem acompanyar el govern i la direcció de les entitats associades a traduir en valor aquest projecte col·lectiu i conduir aquest viatge cap el futur de l'organització.

enquesta

 

Enquesta a l'associat 2018-2019. La teva opinió ens ajuda a créixer. Enguany l'enquesta s'adreça a més de les direccions de les entitats, als consells de sector i als consells tècnics assessors. Incorporem la teva veu per millorar però també la traslladem a l'opinió pública introduint aspectes vinculats a la transformació a les organitzacions. L'enquesta es va enviar l'1 d'octubre i tens temps fins el 21 d'octubre. Només són 10 minuts.

campdenavol

 

Suport a la candidatura de l'Hospital de Campdevànol a la Creu de Sant Jordi amb motiu del centenari de l'entitat. Si també voleu donar-hi suport des de la vostra entitat de forma individual, us adjuntem un model d'adhesió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 27/03/2024