Francesc Puig, reconegut a la 16a edició dels Premis ACRA

Francesc Puig, reconegut a la 16a edició dels Premis ACRA
Divendres 30/11/2018

El passat 28 de novembre, l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) va celebrar l'entrega de guardons de la 16a edició dels Premis ACRA, que volen reconèixer les entitats i persones que treballen per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones. En el marc d'aquests guardons, el premi a la millor trajectòria professional va ser per a Francesc Puig, ex vicepresident d'ACRA, ex gerent de la Fundació Vallparadís -associat de La Unió- i de l'Àmbit de Servei Sociosanitari de MútuaTerrassa -també associat de La Unió-, per la seva contribució al creixement i la consolidació d'ACRA i del sector.

Els Premis ACRA 2018 han recaigut sobre els treballs 'Programa d'atenció a la sexualitat. Experiència pràctica en un àmbit d'atenció a la discapacitat física' de la Residència per a persones amb discapacitat Física Sant Salvador de Tarragona (categoria de Millora de la qualitat en l'atenció a la dependència i promoció de l'autonomia personal) i 'Teràpia odontològica musical per a gent gran o amb necessitats especials' de l'empresa CSA Dental (categoria d'Innovació en l'atenció a la dependència i promoció de l'autonomia personal). També, es va donar un accèssit al treball 'La figura del “padrí” en el procés d'acollida en una llar residència per a persones amb malaltia mental' de la Residència "La Sardana" Mutuam Manresa.

A la nota de premsa d'ACRA es pot ampliar la informació sobre aquesta entrega de premis.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/02/2020