La Fundació Althaia, premi a l’excel·lència per contribuir a difondre la professió d'infermeria

La Fundació Althaia, premi a l’excel·lència per contribuir a difondre la professió d'infermeria
Dimecres 13/03/2019

La Junta d'Infermeria de la Fundació Althaia, entitat associada a La Unió, va ser guardonada el passat 12 de març amb un dels premis Infermeria i Societat 2018, que reconeixen l'excel·lència professional d'infermeres que han destacat per la seva trajectòria i aportació a la societat i que atorga la Fundació Infermeria i Societat, entitat vinculada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona.

El premi ha reconegut específicament l'exposició Cuidant 365 dies, una mostra fotogràfica que van impulsar amb motiu del Dia de la Infermera de l'any passat per visibilitzar i testimoniar la professió infermera. En concret, rebrà el Premi a la difusió i comunicació de la professió infermera, el qual reconeix la iniciativa com una manera d'apropar amb imatges l'essència de la professió.

L'exposició, que està formada per una quarantena de fotografies realitzades pels professionals interns, reflecteix els valors centrals de la professió d'infermeria, com el respecte, la humanitat, la proximitat i l'acompanyament als pacients. Les imatges transmeten el tracte respectuós, càlid i humà, alhora que plasmen l'increment del nivell de tecnificació i professionalització.

Podeu ampliar la informació sobre el premi a la notícia del web. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/08/2020